Starostlivosť o výčap a jeho obsluhu zvládne každý. Stačí dodržiavať zopár jednoduchých zásad.
1MANIPULÁCIA S VÝČAPOM
Daj pozor, aby sa výčap neprevrátil
Nenechávaj výčap na priamom slnku
Nezakrývaj vetracie otvory
2PRAVIDLÁ ČAPOVANIA
Čapuj vždy do pivného pohára
Ideálny objem pohára je pol litra
Pohár umy čistou studenou vodou, neutieraj ho a rovno čapuj
1PREPOJENIE S NARÁŽAČOM
Zapoj modrú hadičku do otvoru s nápisom vzduch a červenú hadičku do otvoru s nápisom nápoj.
2PRIPOJENIE DO SIETE
Výčap zapoj do zdroja elektriny.
3ZAPNUTIE
Tlačidlom na zadnej časti výčapu zapni vzduchový kompresor.
4NARÁŽAME!
Zasuň narážač na sud, najprv pootoč a potom zatlač páku.
5PRVÉ PIVKÁ
Pred prvým čapovaním počkaj približne 10 minút (to už vydržíš!)
Po desiatich minútach odčapuj približne liter nápoja, až kým neprestane jeho väčšinu tvoriť pena. Neboj, nepripravíš sa tak o žiadne ťažko nadobudnuté pivko. V sudoch ho je vždy o niečo viac, než je celková litráž sudu.
6O LEVEL LEPŠIE ZÁŽITKY
Už len čapujete a pijete. :) Podľa preferencií si môžeš zmeniť teplotu nápoja kolieskom na prednej stene výčapu. Prietok si zase môžeš regulovať páčkou vpravo vedľa kohútika.
Súbory cookie a iné technológie
Kliknutím na tlačidlo Prijať vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie našou spoločnosťou a iných tretích strán, ako aj iných podobných technológií na zlepšenie možností prehliadania webu, analýzu a meranie vašej interakcie s naším obsahom. Pozrite si ďalšie informácie o svojich možnostiach a súboroch cookie.PovoliťZakázaťZásady ochrany osobných údajov